Detectiv fidelitate partener: soț / soție / iubit(ă) - Detectiv fidelitate București
271
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-271,page-child,parent-pageid-103,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Investigații privind conduita și moralitatea unei persoane

investigatii privind conduita si moralitatea publica a unei persoane

Verificarea fidelității persoanei iubite

Crezi că iubitul sau soțul tău te înșeală?

Crezi că partenerul de viață te înșeală? Bănuiești că are o aventură / o relație ascunsă? Dă-ne ocazia să cercetăm și îți vom aduce toate dovezile privind vinovăția sau nevinovăția persoanei iubite. Asigurăm discreție totală pe tot parcursul investigației.

Știm că situația este de cele mai multe ori jenantă – deloc plăcută. Dacă vrei să scapi de povara pe care o porți, te asigurăm că dacă partenerul tău este infidel noi vom veni cu dovezi în acest sens.

Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a afla dacă persoana iubită te înșeală:

Primul pas – ne contactezi

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să ne contactezi, vom stabili împreună o întâlnire în care să ne prezinți situația exactă și, împreună cu tine, vom întocmi un plan de acțiune.

Al doilea pas – semnarea contractului

După această întâlnire vom semna contractul și apoi vom intra în acțiune (investigația propriu-zisă / filajul) și vom începe să strângem dovezi cu privire la vinovăția sau nevinovăția persoanei iubite.

Al treilea pas – concluziile

La final vă vom prezenta nota de caz ce va conține toate datele pe care le-am colectat: filmări, fotografii, înscrisuri; dar și alte probe.