Detectiv minori București - Detectiv privat anturaj minori / copii
286
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-286,page-child,parent-pageid-103,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Verificarea și supravegherea persoanelor din anturajul minorilor

detectiv anturaj minori

Verificarea și supravegherea persoanelor din anturajul minorilor

Vrei să afli cum se comportă fiul / fiica ta atunci când nu ești în preajma lui / ei?

Ți se pare că fiul / fiica ta se comportă ciudat, că îți ascunde lucruri? Consideri că anturajul din care face parte este responsabil pentru acest comportament sau pur și simplu vrei să știi care este conduita lui / ei atunci când nu ești prin preajmă?

Este absolut normal să îi vrei binele copilului tău și să faci orice este necesar pentru a te asigura că „nu calcă strâmb”.

Timpul tău este limitat – cariera ocupându-ți câteva ore bune în fiecare zi sau pur și simplu nu vrei să afle că îl ții sub observație? Echipa noastră de detectivi particulari este alături de tine – te vom ajuta să afli tot ceea ce vrei să știi fără ca cel mic să știe că este urmărit.

Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a apela la serviciile noastre de investigații private:

Primul pas – ne contactezi

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să ne contactezi, vom stabili împreună o întâlnire în care să ne prezinți situația exactă și, împreună cu tine, vom întocmi un plan de acțiune.

Al doilea pas – semnarea contractului

După această întâlnire vom semna contractul și apoi vom intra în acțiune (investigația propriu-zisă / filajul) și vom începe să strângem dovezi cu privire la comportamentul minorului și al persoanelor din anturajul acestuia.

Al treilea pas – concluziile

La final vă vom prezenta nota de caz ce va conține toate datele pe care le-am colectat: filmări, fotografii, înscrisuri; dar și alte probe.