Detectiv particular persoane dispărute, răpiri, lipsiri de libertate - România
298
page-template,page-template-full_width,page-template-full_width-php,page,page-id-298,page-child,parent-pageid-103,bridge-core-2.6.6,qode-page-transition-enabled,ajax_fade,page_not_loaded,,qode_grid_1300,footer_responsive_adv,qode-child-theme-ver-1.0.0,qode-theme-ver-25.1,qode-theme-bridge,wpb-js-composer js-comp-ver-6.6.0,vc_responsive
 

Răpiri, lipisire de libertate, dispariții de persoane sau obligare la muncă silnică

investigatii rapiri, disparitii persoane

Răpiri, lipisire de libertate, dispariții de persoane sau obligare la muncă silnică

Localizăm persoanele dispărute folosind resurse de ultimă generație

A dispărut de acasă? Fie că vorbim de un copil sau de un adult, disparițiile de persoane sunt în majoritatea cazurilor legate de cazuri de trafic de carne vie. Cu cât suntem informați mai repede de dispariția persoanei, cu atât mai mult vă putem fi de folos.

Uneori poate fi vorba doar despre un adolescent rebel sau despre un partener de viață infidel, dar, în majoritatea cazurilor este vorba despre trafic de carne vie: răpire, muncă silnică (sclavism) sau prostituție.

Este absolut necesar să anunțați autoritățile imediat ce ați sesizat dispariția unei persoane dragi și, recomandat, să luați legătura cu un detectiv particular.

Un detectiv particular (sau o echipă întreagă de detectivi) va lucra în mod dedicat cazului de dispariție, folosind metode moderne și colaborând totodată cu autoritățile – cu cât suntem anunțați mai devreme, cu atât putem găsi urmele mai rapid!

Iată ce pași trebuie să urmezi pentru a apela la serviciile noastre de investigații private:

Primul pas – ne contactezi

Primul pas pe care trebuie să îl faci este să ne contactezi, vom stabili împreună o întâlnire în care să ne prezinți situația exactă și, împreună cu tine, vom întocmi un plan de acțiune.

Al doilea pas – semnarea contractului

După această întâlnire vom semna contractul și apoi vom intra în acțiune (investigația propriu-zisă) și vom începe să urmărim toate pistele în vederea găsirii persoanei dispărute.

Al treilea pas – concluziile

La final vă vom prezenta nota de caz ce va conține toate datele pe care le-am colectat: filmări, fotografii, înscrisuri; dar și alte probe cu privire la locația persoanei dispărute. De asemenea, dacă este cazul, vom anunța autoritățile și vom pune la dispoziția acestora toate probele strânse.